Προγράμματα PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ

Μεταξύ των Προγραμμάτων Υποστήριξης & Βοήθειας, που παρέχει "Η Αγκαλιά" στις οικογένειες που εξυπηρετεί, μέσω του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού, περιλαμβάνονται και τα Προγράμματα Αναδοχής.

Πρόγραμμα Αναδοχής (Βάπτιση)


Ο Ανάδοχος βαπτίζει το παιδί της εξυπηρετούμενης οικογένειας, δημοιυργώντας έναν μόνιμο πνευματικό δεσμό με το παιδί και την οικογένειά του. Υποψήφιοι νονοί και νονές που ενδιαφέρονται να βαπτίσουν ένα παιδί, επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία της "Αγκαλιάς" και, όταν υπάρχει εξυπηρετούμενη οικογένεια που αναζητά Ανάδοχο, φροντίζουμε να δημιουργηθεί μια σχέση σημαντική και διαχρονική.Πρόγραμμα Οικονομικής Αναδοχής


Για να υπάρξει μια πληρέστερη οικονομική στήριξη της οικογένειας (και ιδαιίτερα της αθέλητα μονογονεϊκής), "η Αγκαλιά" έχει θεσπίσει το Πρόγραμμα Οικονομικής Αναδοχής, με το οποίο εξασφαλίζεται ένα επιπλέον μηνιαίο χρηματικό ποσό της τάξεως των εκατό (100,00) ευρώ για την στήριξη του παιδιού της εξυπηρετούμενης οικογένειας.

Από την εμπειρία εφαρμογής του Προγράμματος Οικονομικής Αναδοχής, "Η Αγκαλιά" έχει παρατηρήσει τα σημαντικά αποτελέσματά του και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαβεβαιώσει ότι, το Πρόγραμμα αυτό λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία. Χαρίζει αγάπη μαζί με την κάλυψη ψυχικών και υλικών αναγκών στα παιδιά και σε όλα τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών, που εντάσσονται στο Πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία, για την ανάδειξη υγειών και ολοκληρωμένων κοινωνικά προσωπικοτήτων.

Για να συνεχιστούν τα επιτυχημένα αυτά Προγράμματα, "η Αγκαλιά" καλεί όσους επιθυμούν να βιώσουν από κοντα τις χαρές των οικογενειών μας, να συμπαρασταθούν σε αυτή την προσπάθεια, με το να γίνουν Ανάδοχοι Βάπτισης ή Οικονομικοί Ανάδοχοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις,
οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας
στο 210 8828 788


 

 

Δωρεές

Αγκαλιάζοντας
το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού
αγκαλιάζεις
το παιδί από την πρώτη στιγμή


Κάντε δωρεάΧορηγοί

  • κατασκευή ιστοσελίδων netikon.gr

 

Δείτε όλους τους χορηγούς μας