Η Αγκαλιά - Σύλλογος προστασίας αγέννητου παιδιού

Πασχαλινή Αγορά

PDF Εκτύπωση E-mail

Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς
Στο Μετρό Σταθμός «Σύνταγμα»
Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Απριλίου 2013
από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ

  __________.jpg


Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για το έργο της Αγκαλιάς και θα έχουν μεγάλες ευκαιρίες αγορών (χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά δώρα, διακοσμητικά είδη, βιβλία, εικόνες, παραδοσιακά προϊόντα, σπιτικά γλυκά, παιχνίδια, καλλυντικά, μπιζού, ρούχα για παιδιά και για μεγάλους).
 
 Με τις αγορές σας ενισχύετε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Αγκαλιάς και εξασφαλίζεται το γάλα και τα είδη διατροφής των παιδιών.
  

Σας περιμένουμε όλους!

 

Τεύχος 34, "Η Αγκαλιά για τα παιδιά"

PDF Εκτύπωση E-mail
 

_

PDF Εκτύπωση E-mail

Το Σπίτι της Αγκαλιάς
 
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε το ευχάριστο γεγονός των εγκαινίων του "Σπιτιού της Αγκαλιάς" την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στη Λεωφόρο Αθηνών 84, στην Αθήνα.
 "Το Σπίτι της Αγκαλιάς", ένα όραμα χρόνων, έγινε πια πραγματικότητα και αυτό οφείλεται στις εκδηλώσεις αγάπης και ενίσχυσης πολλών απλών και ευαίσθητων συνανθρώπων μας.
Η αγάπη κατορθώνει τα ακατόρθωτα. Έτσι τώρα μπορούμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικότερα για να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερες οικογένειες, μονογονεϊκές και μη. Είναι μια πρακτική που σήμερα ακόμη περισσότερο χρειάζεται για τους συνεχώς αυξανόμενους εμπερίστατους συνανθρώπους μας. 
 
Το Δ.Σ της Αγκαλιάς και οι εργαζόμενοι βαθειά ελπίζουμε, ότι ο Σύλλογος « Η Αγκαλιά» θα κατορθώσει να προσφέρει ακόμη πιο ολοκληρωμένο έργο, με τη δημιουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού, που κατ’ εξοχήν σήμερα, έχει απόλυτη ανάγκη η εμπερίστατη ελληνική οικογένεια.Ελπίζουμε ότι με την αγάπη όλων κι’ αυτό θα πραγματοποιηθεί.


 

 

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

PDF Εκτύπωση E-mail

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο παιδί, μέσω του Κέντρου φροντίδας Μητέρας και Παιδιού, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλισθεί μελλοντικά η ανάπτυξή του μέσα σε ένα υγιές και φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαιτέρως με τη ζεστασιά της παρουσίας της μητέρας του. Το παιδί επιθυμούμε να παραμένει στην οικογένειά του, να χαίρεται την προσφορά της γνήσιας αγάπης και να βιώνει το ενδιαφέρον των δικών του, καταστάσεις που εξασφαλίζουν την ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξή του.

Συνέχεια...
 

Δωρεές

PDF Εκτύπωση E-mail

Μπορώ κι εγώ ν' αγκαλιάσω ένα παιδί!


Συνέχεια...
 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων & Εκδρομών

PDF Εκτύπωση E-mail

 


Σάββατο 27 Απριλίου έως Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου 2013:
Η Αγκαλιά  
διοργάνωνει Πασχαλινή Αγορά - Δωροέκθεση στην Πλατεία Κοράη (Σταθμός Μετρό "Πανεπιστήμιο")
 

 

 


 

Συνέχεια...
 

Δωρεές

Αγκαλιάζοντας
το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού
αγκαλιάζεις
το παιδί από την πρώτη στιγμή


Κάντε δωρεάΧορηγοί

  • κατασκευή ιστοσελίδων netikon.gr

 

Δείτε όλους τους χορηγούς μας